kereso.layer.png

Görgessen le

Google Ads

A Google már korán rájött, hogy az organikus találatoknál nincs hitelesebb és megbízhatóbb válasz a keresésekre. Ezzel párhuzamosan ugyanakkor felfedezte a reklámban rejlő lehetőségeket is, így hamar kialakításra került egy zseniális felület, amit Google AdWordsnek, újabb nevén Google Adsnek kereszteltek el.

Az Ads hirdetés a Google felhasználók számára nem más, mint egy rövid, kizárólag a szolgáltatás, vagy termék lényegét tartalmazó szövegdoboz.

Csak a lényeget mutatja tehát, természetesen telefonszámmal és a kiválasztott elérhetőségekkel, kattintható formában, mely aztán a weboldalra, vagy a külön erre a célra kialakított landing page-re vezet.

Egy cég számára azonban jóval több ennél. A Google hirdetés az online marketing jelenlegi csúcsainak egyike, hiszen, bár hatékony létrehozása Ads szakembert igényel, látszólag nincs szó másról, mint egy, a keresőben bizonyos kulcsszavakra felbukkanó, rövid hirdetésről, amit 2 másodperc alatt bárki elolvas és értelmez.

Érdekli, hogy miképpen lehetséges megsokszorozni egy webáruház forgalmát, vagy hogyan lehet növelni egy weboldal látogatóinka számát Google hirdetésekkel?

 

Hívjon bennünket, vagy kérje egyénre szabott ajánlatunkat!

1.

Csak akkor fizetünk, ha rákattintanak a hirdetésre.

2.

A Google keresés alapján kiadott találati lista tetején jelenik meg.

3.

Kézben tartható költségek. Napi költési limitek.

4.

Pontos célzás az emberek keresései alapján.

5.

Mérhető eredmények, megtérülés kalkuláció.

Kérjen árajánlatot!

Ingyenes, kötelezettségmentes árajánlat hello@cpcmedia.hu  |  Tel: +36 70 775 3885