Görgessen le

Rólunk

Az online világban mindig és mindenki újat szeretne. Nincs megállás a fejlődésben, legyen szó online marketingről, weboldal készítésről, vagy bármely kapcsolódó területről is. Mind a technika, mind pedig a felhasználói szokások folyamatos változását követnünk kell.

 

De vajon mi az, hogy új? És mi az, ami valóban újat is jelent?

Hiszen ma már egy új világító szelepsapka megjelenése kapcsán is felmerül az innováció kifejezés.

 

Csapatom és jómagam is azon a véleményen vagyunk, hogy elvégzett munkáink őszintén beszélnek helyettünk, így nem is kívánom e rövid bemutatkozásunkat mondjuk a Google hirdetések, vagy éppen a webáruház készítés részleteivel terhelni, melynek vége az volna, hogy mi vagyunk a legjobbak és válasszon bennünket...

 

Célunk, hogy mindazok számára, akik hozzánk fordulnak online marketing, vagy weboldal- webáruház készítés kapcsán, olyan szolgáltatást tudjunk nyújtani, mely partnereink számára látható eredményt hoz. 

 

Ugyanakkor online marketing témakörben időnként előadást is tartok, például Vállalkozói klubban, Felnőtt képzési intézményben,  vagy Szakmai konferencián.

Büszkeség számomra, hogy egyre több és több, az internet világában érvényesülni vágyó cég keres fel bennünket bizalommal, s válik hosszú távon is elégedett ügyfelünkké.

 

Bízunk benne, hogy Önnel is nem sokára kapcsolatba léphetünk,
s kezdetét veheti a közös munka!

Online Marketing Kurzus

Az IDEA Oktatási Központnál vállalkozók számára szerveztünk online marketing képzést.

MSZSZ Konferencia

Közönség díjas előadás a Magyar Szabadidősport Szövetség konferenciáján

Vállalkozói Klub

A Ceglédi Vállalkozói klub keretein belül adódott lehetőség, hogy a helyi vállalkozókat update-eljük az online hirdetések lehetőségeiről.