Görgessen le

Weboldal készítés

Ön is szeretne egy sikeresen futó weboldalt?

 

Mivel cégünk nem csupán weboldal készítéssel foglalkozik, ezért weboldalaink nem csak szép és alapszinten működő webes konstrukciók, de ügyfeleink online marketing sikereinek alapjai.

 

 

Mit értünk sikeres weboldal alatt?

 

Száz weboldal készítéssel foglalkozó csapat százféleképpen mondaná el Önnek ezen a ponton ugyanazt. Aztán jönnének az ígéretek. Ehelyett mi máris javasoljuk, hogy ide kattintva tekintse meg referenciáinkat, előtte azonban nézzük, mit kínálunk Önnek, ha velünk készítteti el weboldalát, tehát röviden azt, hogy a CPC Média szerint milyen a sikeres weboldal.


 

01

Az arculat alapjainak megtervezését
követően kezdetét veszi 
a megfelelő
navigáció kialakítása, melynek
köszönhetően látogatói 
nem hagyják
el a weboldalt 3 másodpercen belül
(egyébként igen), 
hiszen egyértelmű
számunkra, hogy mit hol találnak.

A keresőoptimalizáláshoz (SEO) minden olyan megoldást elvégzünk,
amely informatikai perspektívából csak megoldható.

02

03

Weboldalaink a megfelelő felületeteken tartalmazzák a vásárlásra,
szolgáltatás igénybevételére ösztönző elemeket (CTA).

Segítünk benne, hogy ügyfeleink weblapja a lehető legtöbb ponton
automatizálásra kerüljön, ami ugyanúgy jó a látogatóknak, mint az oldal kezelőjének (pl.: hírlevelek kiküldés, vagy az ajánlatkérő felületekre).

04

Reszponzív

Ma már egy weboldalnál nem kérdés, hogy mobilbarát legyen-e. Ügyfeleinknél átlagosan 82% felett van a mobilról érkező látogatók aránya, így kulcskérdés, hogy a tartalom mobilon is tökéletesen jelenjen meg. Erre a legjobb megoldás a reszponzív weboldal készítése.

Vállalkozása céljaihoz megfelelő weboldalak

 

Vannak, akik a WordPress-ben, vannak akik a Joomla-ban, vannak akik a saját fejlesztésű rendszerekben hisznek. A mi hitvallásunk, hogy mindig az adott ügyfélhez kell igazítani a weboldal megoldást. Miért adnánk el egy több száz ezer forintos weboldalt valakinek, ha céljaihoz egyelőre megfelelő egy bérelhető weboldal is?

 

Keressen fel minket, felmérjük az igényeit, céljait és a hozzá illő megoldást fogjuk ajánlani. Legyen az Wix, WordPress, vagy teljesen egyedi fejlesztés.

 

Ha teljesen egyedi weboldalt szeretne, mi elkészítjük azt, a fentebb felsorolt és említésre került megoldások alkalmazásával. Így weblapja lényegében bármilyen lehet, ami nagy előny, ha a szolgáltatás, melyet hirdetni hivatott, bonyolultabb, összetettebb megoldásokat kíván.

 

Érdekli? Töltse ki lenti űrlapunkat!

Kérjen árajánlatot!

Ingyenes, kötelezettségmentes árajánlat hello@cpcmedia.hu  |  Tel: +36 70 775 3885